ΚΚΕ: Να δοθεί έκτακτη οικονομική ενίσχυση στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας

Στρατός
Πηγή: Eurokinissi

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή για έκτακτη οικονομική ενίσχυση στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Ολόκληρη η ερώτηση:

Θέμα: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

 Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (Γ.Γ.Π.Π.) και συγκεκριμένα στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας (Κ.Ε.Π.Π.)., το οποίο λειτουργεί σε 24ωρη βάση, δεν έλαβε την έκτακτη οικονομική ενίσχυση, όπως αυτή προβλέπεται με την από 30-3-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α΄75) «Μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού».

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ. Υπουργοί, τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση για την καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης για το προσωπικό που υπηρετεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας;

Δείτε ακόμα...