Μητέρα φαντάρου ζητά μέτρα προστασίας από τον ιό

stratiwtes_parelasi
Πηγή: Eurokinissi

Το alt.gr έλαβε επιστολή μητέρας φαντάρου και την δημοσιεύουμε. Στην επιστολή επιβεβαιώνεται αυτό που καταγγέλλουν από διάφορες μονάδες στρατιώτες σχετικά με την μη τήρηση των οδηγιών για την προστασία απ’ τον ιό.

Eίμαι μητέρα φαντάρου που υπηρετεί στο ΛΔ/ΤΔ 21 Μ/Κ ΣΠ στην Πλάτη Έβρου. Υπηρετεί εδώ και 5 μήνες εκεί. Έχουν ανασταλεί οι μεταθέσεις όπως είναι γνωστό με τα επεισόδια στα σύνορα με την Τουρκία, δεν βγαίνουν έξω εξ αιτίας αυτών των επεισοδίων, και ήρθε και ο ιός τώρα.

Το σημαντικό είναι ότι δεν έχουν αντισηπτικά στο στρατόπεδο, δεν έχουν σαπούνια στους χώρους πουθενά και για το χαρτί υγείας δεν το συζητώ. Είδος πολυτελείας. Η προστασία τους είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Ωστόσο, και να θέλουνε τα παιδιά ν΄αγοράσουν αντισηπτικά δεν μπορούν να βγουν. Ούτε κι αν τα στείλουν οι γονείς.

Και τέλος έχουν πάει ένα σωρό φαντάρους από άλλα στρατόπεδα προς ενίσχυση και κοιμούνται με μισό μέτρο απόσταση ο ένας απ’ τον άλλο. Δεν είναι αδιάβλητα τα στρατόπεδα αφού οι αξιωματικοί μπαινοβγαίνουν  σ΄αυτά όπως κι η τροφοδοσία.

Ακυρώνονται βέβαια κι οι άδειες για το Πάσχα- όπως ακούγεται- και δεν είπαν αν θα μειωθεί η θητεία τους γι΄αυτό ή αν θα την πάρουν στο τέλος της θητείας. Ευχαριστώ.

Δείτε ακόμα...