Α. Στεφανής: Παραδέχθηκε τον κίνδυνο που διατρέχει η χώρα μας απ’ την μετατροπή σε ΑμερικανοΝΑΤΟϊκό ορμητήριο

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής, επίτιμος αρχηγός του Στρατού και τέως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι»
Ο Αλκιβιάδης Στεφανής, επίτιμος αρχηγός του Στρατού και τέως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι»

Την παραδοχή του κινδύνου που διατρέχει η χώρα μας απ’ την μετατροπή σε ΑμερικανοΝΑΤΟϊκό ορμητήριο παραδέχθηκε ο Αλκιβιάδης Στεφανής, επίτιμος αρχηγός του Στρατού και τέως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι».

Ο κ. Στεφανής αφού ανέλυσε τη σημασία για την καπιταλιστική Ρωσία της σημερινής μέρας και τα μηνύματα που στέλνει στο εσωτερικό και το εξωτερικό, σε “φίλους και εχθρούς” επιβεβαίωσε αυτό που εδώ και καιρό σημειώνει το ΚΚΕ για τον κίνδυνο που διατρέχει ο λαός μας με την συνεχιζόμενη εμπλοκή στα ΑμερικανοΝΑΤΟϊκά σχέδια και την μετατροπή σε ορμητήριο.

Ο επίτιμος Αρχηγός σημείωσε πως ο Πούτιν «έχει ήδη ανακοινώσει ότι ‘’θεωρούμε εχθρό κάθε έναν ο οποίος επιτρέπει στο έδαφός του να αναπτύσσονται όπλα και να προωθούνται στο έδαφος της Ουκρανίας. Ίσως αυτό είναι ένας πρόλογος μιας επίθεσης που σχεδιάζει να κάνει σε κάποια φάλαγγα, η οποία θα εκκινεί από κάποιο κράτος γειτονικό. Είναι πιθανό αυτό».

Πρόσθεσε ότι έχει διαπιστωθεί ότι ο Πούτιν ό,τι λέει στη συνέχεια το κάνει και εξέφρασε την ελπίδα ότι στο θέμα των πυρηνικών αλλά και του πλήγματος σε χώρα του ΝΑΤΟ, δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Δείτε ακόμα...