Αφροδίτη Κτενά: Ισχυρό ΚΚΕ για να σταθεί όρθιος ο λαός στη λαίλαπα που έρχεται

Απέναντι στη λαίλαπα που έρχεται την επόμενη μέρα των εκλογών, χρειάζεται ένα ισχυρό ΚΚΕ για να ασκεί αντιπολίτευση, για να κρατά αντίσταση, για να σταθεί όρθιος ο λαός. Αυτό επισήμανε η Αφροδίτη Κτενά, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα, μιλώντας στο κανάλι «Action24» το απόγευμα της Τρίτης 16 Μάη.

Συμπλήρωσε πως όσο κι αν πλειοδοτούν προεκλογικά τα αστικά κόμματα, το σίγουρο είναι πως την επόμενη μέρα, είναι εδώ το Ταμείο Ανάκαμψης, τα πλεονάσματα που απαιτεί το πρόγραμμα σταθερότητας, τα χαράτσια που πρόσφατα ψήφισαν από κοινού ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή. Αυτά άλλωστε επιβεβαιώνουν και οι τοποθετήσεις του διοικητή της ΤτΕ και άλλων στελεχών που καλούν τα αστικά κόμματα να σταματήσουν τις ψεύτικες πλειοδοσίες.

Σημείωσε πως παρότι δεν είναι ίδια κόμματα, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ έχουν στρατηγική σύγκλιση στις βασικές κατευθύνσεις, γεγονός που αποδεικνύει ότι υπάρχει κοινός τόπος για να τα βρουν μεταξύ τους για μία κυβέρνηση που θα εφαρμόσει τα αντιλαϊκά μέτρα, χωρίς λαϊκές αντιδράσεις. 

Το ΚΚΕ δεν θα δώσει καμία ανοχή, καμία συμμετοχή σε οποιαδήποτε κυβέρνηση που την επόμενη μέρα, θα εφαρμόσει αντιλαϊκά μέτρα και θα μπει μπροστά στην οργάνωση της πάλης του λαού. 

Όπως οι φοιτητές έκαναν το βήμα για δεύτερη χρονιά και ανέδειξαν την «Πανσπουδαστική» πρώτη δύναμη, έτσι και ο λαός να τολμήσει, να κάνει το βήμα και να υπερψηφίσει το ΚΚΕ, κατέληξε η Αφρ. Κτενά. 

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...