Ακροδεξιός «βόθρος» με κλοτσοπατινάδα και μπουνιές…

Το «καπάκι» του ακροδεξιού «βόθρου» που βρίσκεται στη Βουλή άνοιξε για ακόμη μια φορά σήμερα, με το επεισόδιο που σημειώθηκε στο περιστύλιο μεταξύ του βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», Β. Γραμμένου, και του ανεξάρτητου πρώην – «Σπαρτιάτη» -βουλευτή, Κ.Φλώρου, με τον τελευταίο να γρονθοκοπεί τον πρώτο ο οποίος μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο της Βουλής.

Αφορμή ήταν η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής της άρσης ασυλίας του προέδρου της «Ελ. Λύσης», Κυριάκου Βελόπουλου, η υπόθεση του οποίου αφορούσε συκοφαντική δυσφήμιση μέσω ψευδούς λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο που είχε υποβάλει αξιωματικός ε.α του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Κ. Φλώρος, του οποίο ο πατέρας είχε κάνει τη μήνυση κατά του Κ. Βελόπολου, είχε ζητήσει να πάρει το λόγο στην Ολομέλεια ωστόσο ο κανονισμός δεν το επέτρεπε και δεν του δόθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ολομέλεια υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον Κ. Φλώρο και τον Κ. Γραμμένο με ύβρεις.

Όταν οι δύο άνδρες βγήκαν έξω από την Ολομέλεια ο Φλώρος του επιτέθηκε, τον έπιασε από τον λαιμό, τον γρονθοκόπησε και τον έριξε στο πάτωμα. Στον Κ. Φλώρο επεβλήθη ποινή 15νθημερης αποβολής από τις εργασίες της Βουλής, ενώ ο Πρόεδρος της Βουλής, Κ. Τασούλας, είπε ότι «προφανώς θα υπάρξει άρση ασυλίας, και θα αντιμετωπίσει και δικαστικά τις συνέπειες αυτής της κτηνώδους συμπεριφοράς».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Φλώρος είχε πει μέσα στην Βουλή ότι «μοναδική ελπίδα η υποψηφιότητα Κασιδιάρη για την Αθήνα» μη αφήνοντας καμία αμφιβολία για το ότι αποτελεί τόσο ο ίδιος, όσο και το μόρφωμα των «Σπαρτιατών», «μπροστινοί» του καταδικασμένου εγκληματία ναζιστή.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...