Άλλοι τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής στη Δυτική Όχθη και την Ιερουσαλήμ

Φωτό αρχείου

Άλλοι τέσσερις νεαροί Παλαιστίνιοι, ο ένας έφηβος μόλις 14 ετών, σκοτώθηκαν το τελευταίο 24ωρο και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ένα αγοράκι οκτώ ετών, καθώς η δυναμική επάνοδος του Μπέντζαμιν Νετανιάχου στην ισραηλινή πολιτική σκηνή μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που έδωσε στο Λικούντ και στα άλλα κόμματα που τον στηρίζουν άνετη πλειοψηφία 65 εδρών, δυναμιτίζει περαιτέρω την ήδη εκρηκτική κατάσταση στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη.

Δύο από τους τέσσερις Παλαιστίνιους που έχασαν τη ζωή τους σκοτώθηκαν στη διάρκεια εισβολής του ισραηλινού στρατού σε προσφυγικό στρατόπεδο της πόλης Τζενίν στην Δυτική Όχθη. Ήταν ηλικίας 28 και 14 ετών.

Άλλοι δύο Παλαιστίνιοι, 20 και 42 ετών δέχθηκαν φονικά πυρά στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και στην πόλη Μπίντο κοντά στη Ραμάλα. Ο 20χρονος σκοτώθηκε όταν επιχείρησε να τραυματίσει με μαχαίρι τρεις Ισραηλινούς στρατιώτες σε φυλάκιο του στρατού στην Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Μετά από τα χτεσινά τέσσερα φονικά περιστατικά, ανέρχονται σε τουλάχιστον 141 οι Παλαιστίνιοι που σκοτώθηκαν από τα πυρά του ισραηλινού στρατού από την αρχή τρέχοντος έτους.

Δείτε ακόμα...