Ανακούφιση του λαού με κατάργηση φόρων και αύξηση μισθών

Ο Νίκος Παπαναστάσης Αντισυνταγματάρχης ε.α. και Βουλευτής του ΚΚΕ
Ο Νίκος Παπαναστάσης Αντισυνταγματάρχης ε.α. και Βουλευτής του ΚΚΕ

Η θέση του ΚΚΕ είναι ότι η εκτόξευση των τιμών στην ενέργεια, στα καύσιμα και ότι συμπαρασύρουν αυτές, δεν είναι μόνο αποτέλεσμα του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία τον οποίο η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως βολικό άλλοθι, τόνισε ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης σε εκπομπή της ΕΡΤ-1.

Κατά την άποψή μας, συνέχισε ο Ν. Παπαναστάσης, η ακρίβεια αυτή σε συντριπτικό ποσοστό είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της απελευθέρωσης της ενέργειας και της λεγόμενης «πράσινης μετάβασης», δηλαδή της απολιγνιτοποίησης, καθώς επίσης και του Χρηματιστηρίου των Ρύπων, που βήμα – βήμα βάλανε το χεράκι τους όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις καθιστώντας έτσι το φυσικό αέριο στρατηγικό καύσιμο και φυσικά πανάκριβο και για τα λαϊκά νοικοκυριά και για τους μικροβιοτέχνες αλλά και για την αγροτική παραγωγή.

Μέσα από αυτά είναι εμφανές και αποκαλύπτεται, πρόσθεσε ο κομουνιστής βουλευτής, η υποκρισία της ΕΕ και των κυβερνήσεων, ενώ ο πραγματικός τους στόχος είναι η προώθηση των ανταγωνισμών, των ανταγωνιστικών σχεδίων της ΕΕ και των ομίλων της «πράσινης ενέργειας» που τους βλέπουμε να «ξεφυτρώνουν» και να θησαυρίζουν.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...