Ανεπιθύμητο το φονικό αεροπλανοφόρο των Αμερικανών «USS Dwight D. Eisenhower» στη Σούδα

Συνεκπαίδευση μονάδων του ΠΟλεμικού Ναυτικού με το αεροπλανοφόρο Αϊζενχάουερ
Αεροπλανοφόρο “USS Dwight D. Eisenhower” στο Μυρτώο Πέλαγος – Ιούλιος 2020

«Ο Αμερικανικός θαλάσσιος γίγαντας έδεσε στο «Σταθερό Αεροπλανοφόρο» της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο, στην Κρήτη. Σύμμαχοι και συνεργάτες για την Ειρήνη, τη Σταθερότητα και την Ασφάλεια στην περιοχή»

Πρόκειται για το καλωσόρισμα του Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, στην πολεμική δολοφονική μηχανή των Αμερικανών, στους φονιάδες που έχουν αιματοκυλήσει χρόνια τώρα τη μισή υφήλιο.

Οι δηλώσεις του Α/ΓΕΕΘΑ θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σαν χαιρετισμός υποταγής και υποτέλειας, αν δεν ηταν τόσο επικίνδυνες για την Ειρήνη, τη Σταθερότητα και την Ασφάλεια του Ελληνικού λαού και των λαών της ευρύτερης περιοχής.

Η άφιξη του αμερικάνικου φονικού αεροπλανοφόρου «USS Dwight D. Eisenhower» στη Βάση της Σούδας, σε συνδυασμό με την επερχόμενη πρόβα πολέμου, «άσκηση» «Defender Εurope 2021», στα σύνορα με τη Ρωσία σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο πολεμικών επιχειρήσεων, για την υποστήριξη των εθνικών συμφερόντων των ΗΠΑ στην Ευρώπη, τον έλεγχο σφαιρών επιρροής, δρόμων του Εμπορίου και της Ενέργειας.

Ο ρόλος μάλιστα του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης σαν νέας αμερικανοΝΑΤΟικής βάσης, για την προώθηση χιλιάδων νατοϊκών στρατευμάτων και πολεμικών εφοδειών στη Ευρώπη, μετατρέπει τη χώρα μας, σε στόχο αντιποίνων από αντίπαλα ιμπεριαλιστικά στρατόπεδα.

Οι λαοί της Γιουγκοσλαβίας, Συρίας, Κύπρου, Ιράκ, Αφγανιστάν, της Λιβύης έχουν γνωρίσει από πρώτο χέρι τη «φροντίδα» των αμερικανονατοικών, με πολέμους καταστροφές, δολοφονίες, αλλαγές συνόρων και προσφυγιά.

Η φιέστα υποδοχής και διαπιστευτηρίων στους πολέμαρχους του αμερικάνικου αεροπλανοφόρου με την παρουσία του Πρωθυπουργού, του Υπουργού εθνικής Άμυνας, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και του αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα, μόνο τρόμο μπορεί να προκαλεί για το μέλλον που ετοιμάζουν στον ελληνικό λαό.

Ο λαός μας γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ του ΝΑΤΟ και της ΕΕ ποτέ δεν προστάτευσαν τα σύνορα της χώρας μας όπως  και καμιάς άλλης χώρας. Το αντίθετο μάλιστα.

ΥΓ. Τι άλλο απομένει από το να προστεθεί στο ελληνικό εορτολόγιο και η αργία της 4ης Ιουλίου….

Γι αυτό απέναντι στις κυβερνητικές φιέστες εμείς οφείλουμε να είμαστε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα.

Και απαιτούμε:

  • Καμιά διευκόλυνση στους φονιάδες των λαών.
  • Καμιά συμμετοχή της χώρας στις πρόβες πολέμου, στην μετατροπή της χώρας μας σε πολεμικό στόχο.
  • Καμιά συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων δυνάμεων στις ιμπεριαλιστικές αποστολές τους.
  • Αποδέσμευση τώρα από τις λυκοσυμμαχίες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Τριαντάφυλλος Φωτιάδης
Αντιπλοίαρχος ΠΝ ε.α.

Ετικέτες: , ,

Δείτε ακόμα...