Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για τη βαρύτατη κατηγορία του βιασμού κατά συρροή βρίσκεται πλέον ο Δημήτρης Λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης
Πηγή: Εurokinissi

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για τη βαρύτατη κατηγορία του βιασμού κατά συρροή βρίσκεται πλέον ο Δημήτρης Λιγνάδης. Μετά τις μηνύσεις και τις μαρτυρικές καταθέσεις, οι εισαγγελείς συγκέντρωσαν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονταν προκειμένου να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του ηθοποιού – σκηνοθέτη και τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Το αποδεικτικό υλικό που συγκέντρωσαν οι εισαγγελείς πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος και Νίκος Στεφανάτος τους οδήγησε στην άσκηση της ποινικής δίωξης για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή. Η δικογραφία διαβιβάστηκε αμέσως στην ανακρίτρια η οποία συμφώνησε για την έκδοση του εντάλματος σύλληψης.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και λίγη ώρα μετά ο Δημήτρης Λιγνάδης συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται.

Αύριο, Κυριακή, αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια και θα λάβει κάποια ολιγοήμερη προθεσμία για να απολογηθεί.

«H Δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο. Είμαστε βέβαιοι ότι οι δικαστικές αρχές θα κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου να έρθουν όλα στο φως σε αυτή την πολύ σκοτεινή υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη» αναφέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Δείτε ακόμα...