Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Κ. Μακεδονίας και στον 3ο ΠΣ Θεσσαλονίκης

Την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Κεντρικής Μακεδονίας και τον 3ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, επισκέφτηκε την Παρασκευή 19/11 αντιπροσωπεία του ΚΚΕ.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Γιάννης Βασιλειάδης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στις συζητήσεις με το προσωπικό, η αντιπροσωπεία του κόμματος ανέλυσε το κάλεσμα του προς όλους για αγωνιστική συμπόρευση, ανέδειξε ότι υπάρχει διέξοδος και αυτή είναι ο Σοσιαλισμός με εργατική εξουσία, κεντρικό σχεδιασμό με κοινωνικοποίηση του πλούτου που παράγεται για τη διασφάλιση της λαϊκής ευημερίας και του περιβάλλοντος.

Στις κουβέντες με το προσωπικό επιβεβαιώθηκε η ανάγκη διεκδίκησης, όλων των ζητημάτων που απασχολούν το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος για μονιμοποίηση 5ετών και συμβασιούχων, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, κατάργηση του νόμου 4662/2020, ένταξη στα ΒΑΕ, εφαρμογή της νομοθεσίας για την Προστασία της Υγείας και της Ασφάλειας στην Εργασία, αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης.

Επισημάνθηκε εκ μέρους των Διοικήσεων και του προσωπικού η υποστελέχωση, η ακαταλληλότητα των κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και η έλλειψη σε είδη ένδυσης και υπόδησης.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ υπενθύμισε στους πυροσβέστες το έντονο ενδιαφέρον του, σε ότι αφορά τα προβλήματα του προσωπικού και τις διεκδικήσεις του, που αποδεικνύεται τόσο με την αρθρογραφία στις ιστοσελίδες του, καθώς και τον τεράστιο αριθμό σχετικών ερωτήσεων προς την κυβέρνηση τόσο της ΝΔ όσο και προηγουμένως του ΣΥΡΙΖΑ μέσω του κοινοβουλίου.


Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...