Απάντηση σε διαστρεβλωτές

logo_alt.gr

Οι γνωστοί άθλιοι συκοφάντες του λεγόμενου Σπάρτακου ξαναχτύπησαν. Ανακάλυψαν… ότι το ΚΚΕ και το alt.gr είναι υπέρ του μισθοφορικού στρατού. Είναι ψεύτες και άθλιοι προβοκάτορες. Διαστρεβλώνουν κατάφορα τις θέσεις του ΚΚΕ που είναι γνωστές.

Το ΚΚΕ είναι αντίθετο στο θεσμό των Επαγγελματιών Οπλιτών από την πρώτη στιγμή που αυτός ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2001. Υποστηρίζει ότι η στελέχωση των ενόπλων δυνάμεων πρέπει να γίνεται από τις παραγωγικές σχολές αξιωματικών και υπαξιωματικών.

Αυτές τις γνωστές σε όλους θέσεις τις έχει εκφράσει επανειλημμένα με ανακοινώσεις, ομιλίες αλλά και με τη στάση του στη Βουλή όπου πάντα έχει καταψηφίσει τις προκηρύξεις προσλήψεων Επαγγελματιών Οπλιτών.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το ΚΚΕ ταυτίζει όσους νέους σπρωγμένοι από τα αδιέξοδα, την ανεργία αναζητούν τη λύση στον μισθοφορικό στρατό, με τον ίδιο αυτό τον αντιδραστικό μηχανισμό. Ούτε ότι το ΚΚΕ αδιαφορεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι και οι οικογένειές τους.

Αυτά βεβαίως ενοχλούν το Σπάρτακο και γι’ αυτό όταν κάνει διάλειμμα από τη γνωστή του συνήθεια, να προπαγανδίζει θέσεις παρόμοιες με του Ερντογάν, δεν χάνει ευκαιρία να επιτίθεται με ψέματα και αίσχη στο ΚΚΕ. Η νεολαία και οι στρατευμένοι όμως έχουν ιδανικά. Δεν ακολουθούν ψεύτες, προβοκάτορες και υποταγμένους.

Δείτε ακόμα...