Απάντηση υπουργού Ναυτιλίας σε ΠΟΛ και ΕΛΣΚΥ για τα προβλήματα των στελεχών της Υπηρεσίας Μουσικής Λιμενικού

Η Φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος - Εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά - 2015
Φώτο Αρχείου / Η Φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος – Εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – 2015 / Πηγή: HCG

Σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (ΠΟΛ) αναφέρει πως έλαβε απάντηση από τον υπουργό Ναυτιλίας, Ι. Πλακιωτάκη, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μέλη της Υπηρεσίας Μουσικής του ΛΣ, τονίζοντας ότι ήταν αποτέλεσμα της ερώτησης που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Ύστερα από τις συναντήσεις που πραγματοποίησαν τα μέλη της ΠΟΛ και της ΕΛΣΚΥ με τους συναδέλφους που υπηρετούν στην Υπηρεσία Μουσικής Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ακολούθησε σχετική ανακοίνωση (εδώ) .

Σημαντικός και ο ρόλος του μέλους του νέου ΔΣ της ΕΛΣΚΥ Ντουκάκη Στέφανου ο  οποίος συμβάλει με την συμμετοχή του στα συνδικαλιστικά δρώμενα στην ανάδειξη των προβλημάτων των συναδέλφων που υπηρετούν στη Μπάντα του Λιμενικού και στη προοπτική επίλυσής τους μιας και υπηρετεί στη ΥΜ/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.   

Αποτέλεσμα της ανάδειξης των προβλημάτων των συναδέλφων Μουσικών από τη ΠΟΛ και της ΕΛΣΚΥ ήταν η ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων από Βουλευτές του ΚΚΕ προς τον ΥΝΑΝΠ κ. Πλακιωτάκη     

Σε ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προχώρησαν βουλευτές του ΚΚΕ. Αφορά στα μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην Υπηρεσία Μουσικής Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.»

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας εδώ.

Δείτε ακόμα...