Απεμπλοκή της χώρας μας από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις ΝΑΤΟ και ΕΕ με τον λαό νοικοκύρη στον τόπο του

Για άλλη μια φορά γίνεται ξεκάθαρο πως όπου πατάνε το πόδι τους οι ιμπεριαλιστές ωθούν τον λαό στην προσφυγιά και στο ξεριζωμό. Όπως έγινε στο Ιράκ, στο Βιετνάμ, στην Παλαιστίνη, έτσι γίνεται και τώρα στην Ουκρανία. Βλέπουμε την Ρωσία που για τα κέρδη των δικών της μονοπωλίων εισβάλλει στην Ουκρανία χωρίς να λογαριάζει ανθρώπινες ζωές και από την άλλη ΗΠΑ-ΝΑΤΟ να έχουν περικυκλώσει με βάσεις την Ρωσία κλείνοντάς της τον δρόμο προς τις αγορές τις Ευρώπης.

Τέτοια επεισόδια είναι αναπόφευκτα, γιατί μπορεί το ΝΑΤΟ να λέει πως εγγυάται την Ασφάλεια των κρατών-μελών του, αλλά τις βάσεις του έχουν στόχο οι άλλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις. Αυτό προκύπτει από παλαιότερες δηλώσεις της Ρωσίας και άλλων καπιταλιστικών κρατών.

Όλα αυτά μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τα συμφέροντα που παίζονται είναι τεράστια και οι μόνοι ζημιωμενοι είναι οι λαοί.

Τα συμφέροντα ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ και Ρωσίας και των κυβερνήσεων που οδηγούν ανά περιόδους τους λαούς σε σφαγή, δεν ταυτίζονται με τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού.

Να σταματήσει ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία.

Κανένας να φαντάρος και κανένα στέλεχος να μην βγει εκτός συνόρων.

Όχι άλλες δαπάνες για ΝΑΤΟικο εξοπλισμό. 

Απεμπλοκή της χώρας μας από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις ΝΑΤΟ και ΕΕ με τον λαό νοικοκύρη στον τόπο του.

Σμηνίτης

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...