Από το χωριό Σκεπαστή ξεκίνησε η περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα χωριά της Εύβοιας

Στην Εύβοια, βρίσκεται και σήμερα το πρωί ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και της στήριξης του Κόμματος στους πυρόπληκτους κατοίκους, απαιτώντας την ενίσχυση της πυρόσβεσης αλλά και ουσιαστικά μέτρα ανακούφισής τους

Στο χωριό Σκεπαστή, ο Γ. Μαρίνος και το κλιμάκιο του ΚΚΕ στο οποίο συμμετέχει, μεταξύ άλλων η Λένα Γεροπαναγιώτου, γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας του Κόμματος, συνομίλησε με κατοίκους, αλλά και τον πρόεδρο του Σωματείου των Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών Εύβοιας, Βαγγέλη Γεωργαντζή.

«Μόνοι μας παλεύαμε να σώσουμε τα σπίτια μας και ό,τι μπορούσαμε. Τις δύο πρώτες ημέρες που θα μπορούσε να “πιαστεί” η φωτιά, σε όλη τη Βόρεια Εύβοια υπήρχαν μόνο 18 πυροσβεστικά οχήματα και κανένα εναέριο μέσο», αναφέρουν κάτοικοι του χωριού.

«Η κυβέρνηση έχει εγκληματικές ευθύνες. Ο λαός να μην παρασυρθεί από τις ψεύτικες υποσχέσεις των αποζημιώσεων. Υπάρχει πείρα από τα Ψαχνά, το Ληλάντιο και άλλες περιοχές της χώρας που ακόμα περιμένουν αποζημιώσεις. Το ΚΚΕ θα είναι στο πλευρό του λαού για διεκδίκηση αποζημιώσεων στο 100% της ζημιάς, για άμεσα αντιπλημμυρικά έργα, για εξασφάλιση εισοδήματος στους ρετσινάδες και σε όσους καταστράφηκαν. Να οργανωθεί ο αγώνας. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μαρίνος.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα επισκεφθεί τα χωριά Κουρκουλοί και Μουρτιά, ενώ το απόγευμα θα μεταβεί στα Βασιλικά.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...