Απόψε η μεγάλη συναυλία στον Πύργο με την Ρίτα Αντωνοπούλου

«Με δυναμισμό προχωράμε στους επόμενους αγωνιστικούς σταθμούς», αναφέρει η Συντονιστική Επιτροπή Πυρόπληκτων Ηλείας και καλεί στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει σήμερα, Σάββατο 30 Οκτώβρη στις 9 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου με την Ρίτα Αντωνοπούλου. 

Επίσης, καλεί στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 6 Νοέμβρη στην Αθήνα από τους πληγέντες φυσικών καταστροφών από διάφορες περιοχές της χώρας. 

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρει:

«Ο Γολγοθάς που καθημερινά ανεβαίνουμε δυστυχώς συνεχίζεται. Ταυτόχρονα όμως συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την πλήρη ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Τα “παχιά λόγια” και οι υποσχέσεις της κυβέρνησης της ΝΔ, αμέσως μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, αποδείχθηκαν γρήγορα ψεύτικα. Ακόμη και σήμερα δεν έχει καν ολοκληρωθεί η διαδικασία καταγραφής των ζημιών και όσες “ενισχύσεις” δόθηκαν, ήταν κουτσουρεμένες, μακριά από τις πραγματικές ανάγκες. Οι πληγέντες κτηνοτρόφοι, ακόμα περιμένουν βοήθεια για να ταΐσουν τα ζώα τους, που τα συντηρούν με την αλληλεγγύη των συναδέλφων.

Σε όλα αυτά ήρθαν να προστεθούν η αύξηση του κόστους διαβίωσης, η τραγική κατάσταση με την παραγωγή σταφίδας, οι συγχωνεύσεις τμημάτων ακόμη και στα χωριά που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές, ενώ οι πρώτες βροχές ήρθαν να αποδείξουν τη “γύμνια” του κρατικού μηχανισμού όταν πρόκειται να προστατευτεί ο λαός και η περιουσία του. Τους λέμε για ακόμα μια φορά ότι ο χειμώνας είναι μπροστά και δυστυχώς ακόμα έχουν γίνει ελάχιστα.

Έχοντας σταθερό πρόγραμμα κινητοποιήσεων, μπροστά μας έχουμε τη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης με την Ρίτα Αντωνοπούλου στον Πύργο το Σάββατο 30 Οκτώβρη στις 9 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου, καθώς και τη συμμετοχή μας στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο των πληγέντων στις 6 Νοέμβρη στην Αθήνα. Για την επιτυχία τους, καθημερινά πραγματοποιούνται περιοδείες στα πυρόπληκτα χωριά, γίνονται συναντήσεις και συσκέψεις, με στόχο αυτό που θέσαμε από την πρώτη στιγμή των καταστροφών, “να μη μείνει κανένας μόνος του”αφού πλέον αποδεικνύεται καθημερινά πως “μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό”.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες του νομού μας να συμμετάσχουν στη συναυλία αλληλεγγύης και στο πανελλαδικό συλλαλητήριο συμβάλλοντας και αυτή στον αγώνα μας. Να ενωθούν οι φωνές μας και να τους κάνουμε ξεκάθαρο ότι εμείς θα νικήσουμε και θα καταφέρουμε να μείνουμε στον τόπο μας. 

Όλοι στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στον Πύργο το Σάββατο 30 Οκτώβρη με την Ρ. Αντωνοπούλου.

Οργανώνουμε την κάθοδό μας στην Αθήνα για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 6 Νοέμβρη».

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...