Αρχίζει από «Ν», 4 γράμματα

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις παρεμβάσεις όλων των κομμάτων για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, ωστόσο σαν κάτι να λείπει. Είτε διαβάζεις τοποθετήσεις κυβερνητικών στελεχών είτε του ΣΥΡΙΖΑ (1 & 2), είτε του ΠΑΣΟΚ είτε της Ελληνικής Λύσης σαν κάτι να λείπει…

Και τι να λείπει;

– Η Βόρεια Μακεδονία, που πλέον, σύμφωνα με αξιωματούχους της στο πλαίσιο του «δικαιώματος στον αυτοπροσδιορισμό», μπορεί να αυτοαποκαλείται «Μακεδονία», είναι «σύμμαχος» χώρα στο ΝΑΤΟ.

– Η Αλβανία, που «δεν θα κατεβάζει πλέον τα παντελόνια» σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της, είναι «σύμμαχος» χώρα στο ΝΑΤΟ.

– Η Τουρκία, με την οποία μπορούμε να συζητάμε, όπως λέει η κυβέρνηση, έχοντας «διαφωνίες» (όπως π.χ. αν η Λέσβος είναι ελληνικό νησί ή αν η Κύπρος είναι ένα ή δύο κράτη), είναι «σύμμαχος» χώρα στο ΝΑΤΟ.

Οι εξελίξεις εκθέτουν ανεπανόρθωτα τα κόμματα του ΝΑΤΟ για την πολύχρονη προπαγάνδα, όπως ότι «το ΝΑΤΟ σημαίνει σταθερότητα». Γι’ αυτό παριστάνουν και τους ανήξερους για τον ελέφαντα στο δωμάτιο, σπορ στο οποίο επιδίδονται με μεγάλο ζήλο ειδικά οι εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς… Μάλιστα, κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένδειξη έλλειψης αυτοσεβασμού (;), φτάνουν να αναρωτιούνται μόνοι τους στον αέρα τηλεοπτικών εκπομπών «τι σχέση έχει το ΝΑΤΟ με τη Συμφωνία των Πρεσπών». Αδιάβαστοι δεν είναι… ΝΑΤΟικοί είναι!

Πηγή: 902.gr

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...