Αστυνομία: Συνελήφθησαν 3 μέλη εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών

Αστυνομια
Πηγή: EUROKINISSI

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας την Παρασκευή 8-5-2020, συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, 3 άτομα, μέλη εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείτο στη διακίνηση ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 617 γραμμάρια MDMA , 448 γραμμάρια SKUNK , 27 γραμμάρια κοκαΐνης, ηλεκτρονικές ζυγαριές και χρηματικό ποσό των 22.860 ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης σχετικά με δραστηριοποίηση συμμορίας στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, ταυτοποιήθηκαν και εντοπίσθηκαν τα μέλη της και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, η σπείρα είχε συγκροτηθεί τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2019, με σκοπό την κατ’ επάγγελμα διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στην περιοχή του Κολωνού και σε περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Ως προς τη μεθοδολογία της εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη προμηθεύονταν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, τις οποίες μετέφεραν και αποθήκευαν σε χώρους (καβάτζες) στην περιοχή του Κολωνού και του Περιστερίου, όπου προέβαιναν στη νόθευση, διαχωρισμό και συσκευασία αυτών. Η διάθεση των ανωτέρω ποσοτήτων ναρκωτικών γίνονταν από τους ίδιους, στο δίκτυο πελατών που είχαν αναπτύξει.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δείτε ακόμα...