Αύριο ξεκινάει τις εργασίες του το 13ο Συνέδριο της ΚΝΕ

Η Έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό έτοιμη να υποδεχθεί τους συνέδρους του 13ου συνεδρίου της ΚΝΕ

Το τριήμερο 10 – 12 Φλεβάρη θα πραγματοποιηθεί το 13ο Συνέδριο της ΚΝΕ, στην Αίθουσα Συνεδρίων του ΚΚΕ στον Περισσό (λεωφ. Ηρακλείου 145), με σύνθημα: «Είμαστε η σπίθα που θα κάνει τα σκοτάδια φως! Με τη δύναμη των επαναστατικών ιδεών – Για τον σοσιαλισμό. Τολμάμε το μεγάλο βήμα στο μέλλον, με το ΚΚΕ. ΚΝΕ δυνατή παντού!».

Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 10 Φλεβάρη και ώρα 6 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 5.30 μ.μ.), με την εισηγητική ομιλία του Νίκου Αμπατιέλου, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ.

Θα παρευρεθεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Επίσης, έχουν προσκληθεί να παρακολουθήσουν την έναρξη του Συνεδρίου και την εισηγητική ομιλία άνθρωποι των Γραμμάτων, των Τεχνών, του Αθλητισμού, του συνδικαλιστικού κινήματος κ.λπ.

Το Σάββατο 11 Φλεβάρη και ώρα 19.30 θα μιλήσει στους αντιπροσώπους και στα στελέχη της ΚΝΕ ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Θέματα του Συνεδρίου είναι ο απολογισμός δράσης του Κεντρικού Συμβουλίου από το 12ο έως το 13ο Συνέδριο και τα νέα καθήκοντα της ΚΝΕ έως το 14ο Συνέδριο. Επίσης, το Συνέδριο θα εκλέξει νέο Κεντρικό Συμβούλιο και Κεντρική Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου.

Το 13ο Συνέδριο κορυφώνει την πλούσια δημόσια και εσωοργανωτική συζήτηση στην ΚΝΕ με τις Θέσεις του ΚΣ, που κυκλοφόρησαν στα μέσα Οκτώβρη, αλλά και την καμπάνια γνωριμίας με την ΚΝΕ και συμπόρευσης με το ΚΚΕ, που οργάνωσε το ΚΣ της Οργάνωσης με πολλές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα και σύνθημα «Είμαστε χιλιάδες – νέοι εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές – μέλη της ΚΝΕ. Γιατί όχι και εσύ; Ελα μαζί μας!».

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...