Γαλλία: Αυτοκτόνησε γιατρός της Ρεμς που είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό!

Ποδόσφαιρο 1972 ΟΣΦΠ - Ρέμς 2-1
Φώτο Αρχείου / 1972 ΟΣΦΠ – Ρέμς 2-1 / Πηγή: Eurokinissi

Σοκ στη Ρεμς αλλά και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Αυτοκτόνησε γιατρός της Ρεμς που είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό!

Τον γύρο του κόσμου κάνει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien» – το οποίο επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα και από το ίδιο το γαλλικό κλαμπ – βάσει του οποίου ο γιατρός της ομάδας, Μπερνάρντ Γκονσάλες, αυτοκτόνησε την Κυριακή (5/4).

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, το τελευταίο διάστημα τόσο ο 60χρονος γιατρός, όσο και η σύζυγός του, είχαν προβληθεί από τον κορονοϊό. Αμφότεροι βρίσκονταν στο σπίτι τους σε καραντίνα, χωρίς να γνωρίζει κάποιος στο σωματείο που εργάζεται ότι έχει βρεθεί θετικός στον ιό.

Μάλιστα, βάσει του δημοσιεύματος, ο Μπερνάρντ Γκονσάλες άφησε και ένα γράμμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτήν του την απόφαση, η οποία όπως τονίζεται σχετίζεται με τον κορονοϊό.

Μπερνάρντ Γκονσάλες

Η Ρεμς έχει χτυπηθεί στην καρδιά. Ήταν ένας άνθρωπος της επιστήμης. Ερωτευμένος με τη Ρεμς, με την ιστορία της και το μοναδικό παρελθόν της. Θαυμαστής του Μισέλ Πλατινί. Ήταν ο γιατρός μας…

Stade de Reims

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας, στην οποία αγωνίζεται και ο Έλληνας διεθνής επιθετικός, Τάσος Δώνης.

Δείτε ακόμα...