Χ. Κατσώτης: Το ΚΚΕ θα είναι το αντίπαλο δέος στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση

Κατσώτης ΚΚΕ

Τις μεγάλες ευθύνες της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη ανέδειξε ο Χρήστος Κατσώτης, υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθηνών και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Open».

Αναφέρθηκε στην ιδιωτικοποίηση και την κατάτμηση του σιδηρόδρομου από όλες τις τελευταίες κυβερνήσεις. «Τα βαγόνια με τις ράγες δεν έχουν καμία σχέση. Άλλος έχει την ευθύνη για τα βαγόνια, άλλος για τις ράγες», είπε. Επίσης, υπενθύμισε τις προειδοποιήσεις που είχαν απευθύνει οι εργαζόμενοι στους σιδηρόδρομους και το ΚΚΕ. 

Σχολιάζοντας την πρόταση για κυβέρνηση «ειδικού σκοπού», υπογράμμισε πως είναι «μια άλλη προσπάθεια που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να απευθυνθεί σε έναν κόσμο ο οποίος τον εγκαταλείπει». Όπως είπε, δεν βρισκόμαστε στο 2012, ούτε στο 2015, «έχει πείρα ο κόσμος από τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ», αλλά και από τη στάση του ως αντιπολίτευση. «Δεν ήταν αντιπολίτευση, ήταν συμπολίτευση. Ψήφισε το 50% των νομοσχεδίων της ΝΔ , εμβληματικών νομοσχεδίων», σημείωσε. 

Επανέλαβε ότι το ΚΚΕ δεν συμμετέχει και δεν δείχνει ανοχή σε καμία αντιλαϊκή κυβέρνηση. Θα είναι με τον λαό, το αντίπαλο δέος. 

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...