Χ. Παναγιωτακοπούλου: Η ζωή και τα δικαιώματά μας κριτήριο ενίσχυσης του ΚΚΕ

Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου ΚΚΕ

Η ζωή και τα δικαιώματά μας είναι κριτήριο ενίσχυσης του ΚΚΕ, που μόνο αυτό με έναν δυνατό λαό μπορεί να αντιμετωπίσει την επόμενη κυβέρνηση που θα είναι αντιλαϊκή, τόνισε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, υποψήφια βουλευτή Επικρατείας του Κόμματος, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο «Action 24».

Πάνω από 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι, κυρίως νέοι, βγήκαν στους δρόμους γα το έγκλημα στα Τέμπη, φωνάζοντας «εσείς μετράτε κέρδη και ζημιές κι εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές», τόνισε και πρόσθεσε ότι ο λαός και η νεολαία πρέπει να βάλουν μπροστά τη ζωή τους και τα δικαιώματά τους και να δυναμώσει το ΚΚΕ. 

Αναφερόμενη στα παζάρια που γίνονται μεταξύ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για το ποιος θα φτιάξει κυβέρνηση με ποιον, σημείωσε ότι στις 22 Μάη από αυτά τα κόμματα  μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας, η οποία θα είναι αντιλαϊκή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι με το Ταμείο Ανάκαμψης εκκρεμούν 350 αντιλαϊκά προαπαιτούμενα που θα φορτωθούν στον λαό για να οδηγηθούν τα δισ. ευρώ στους επιχειρηματικούς ομίλους.

Καμία στήριξη, καμία ανοχή του ΚΚΕ σε όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση, υπογράμμισε για το τι θα πράξει το Κομμουνιστικό Κόμμα έναντι της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ. Σημείωσε ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με την πρόταση αυτή απευθύνεται σε πρώην ψηφοφόρους του που βλέπουν με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη το ΚΚΕ διότι έχουν απογοητευθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και ως κυβέρνηση, αλλά και ως αντιπολίτευση αφού ψήφισε το 50% των νομοσχεδίων της ΝΔ! 

Θύμισε ότι στην πανδημία ενώ το ΚΚΕ διεκδικούσε ουσιαστικά μέτρα και επίταξη του ιδιωτικού τομέα ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε θα «λογαριαστούμε μετά» και πρότεινε υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής την Αθηνά Λινού, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...