Χανιά: Κινητοποίηση ενάντια στην παρουσία ΝΑΤΟϊκών αεροπλανοφόρων στη Σούδα

Πικετοφορία στην παλιά πόλη των Χανίων πραγματοποίησε σήμερα αργά το απόγευμα η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ ενάντια στην παρουσία πολεμικών πλοίων του ΝΑΤΟϊκού στόλου, όπως το Αμερικάνικο «USS Hersel Woody Williams» και το Γαλλικό αεροπλανοφόρο «Charles De Gaulle», στη Βάση της Σούδας.

«Οι ιμπεριαλιστές την γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το αίμα στα σύνορα χαράζουν», «Θέλουμε την Σούδα λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών», είναι κάποια απο τα συνθήματα που ακούστηκαν.

Νωρίτερα τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Δημοτικής αγοράς, όπου μέλη της ΚΝΕ με πικέτες σχημάτισαν την φράση «NΑΤΟ killers go home», υπό τις επευφημίες περαστικών.

Το ΚΚΕ «απευθύνει κάλεσμα σε κάθε προοδευτικό άνθρωπο, σε κάθε αγωνιστή που είδε το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεπουλάνε τον αγώνα που είχε δώσει όλες τις προηγούμενες δεκαετίες για να κλείσει η Βάση της Σούδας. Τώρα είναι η ώρα, ώστε να συμπορευτεί με το μόνο Κόμμα που έχει σύγχρονο και επεξεργασμένο σχέδιο για να απεμπλακούμε από τις συμμαχίες του θανάτου, με τον λαό νοικοκύρη στον τόπο του», αναφέρεται στο κάλεσμα της κινητοποίησης.

Ετικέτες: , , ,

Δείτε ακόμα...