Χρ. Κατσώτης: Ο λαός να καταδικάσει τα κόμματα που τον καταδικάζουν σε ελάχιστη ζωή

Την ώρα που ενόψει των εκλογών ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζουν μια εικονική πραγματικότητα, ο λαός βιώνει τα αποτελέσματα όλων των μνημονιακών μέτρων που είναι σε ισχύ, όλων των προαπαιτούμενων του Ταμείου Ανάκαμψης, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, μιλώντας στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, στην Ολομέλεια της Βουλής.

Προαπαιτούμενο, σημείωσε, είναι και το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, με απώτερο στόχο να ανέβει η χώρα στην περιβόητη επενδυτική βαθμίδα. Κάτι που σημαίνει φιλικότερο επενδυτικό περιβάλλον, δηλαδή προνόμια και κίνητρα σε επιχειρήσεις και χαμηλοί μισθοί, κάτω από τις σημερινές ανάγκες, ελαστικές εργασιακές σχέσεις για το λαό.

Επίσης, ο βουλευτής του ΚΚΕ, καταδίκασε την παραχώρηση και των τελευταίων ελεύθερων χώρων στο κεφάλαιο, όπως ο «Άγιος Κοσμάς», η μαρίνα Φλοίσβου, ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο. Ενώ ο λαός εξακολουθεί να βιώνει ακρίβεια, πλειστηριασμούς και φτώχεια.

Ο Χρ. Κατσώτης αναφέρθηκε και στις κυβερνητικές τροπολογίες. Για το άρθρο της τροπολογίας που αφορά στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», τόνισε ότι συνεχίζει την ομηρία των εργαζομένων που είναι με συμβάσεις πάνω από 15 χρόνια

Κλείνοντας, κάλεσε τον λαό να μη συμβιβαστεί με ελάχιστα δικαιώματα, ελάχιστα επιδόματα, ελάχιστη ζωή που τον καταδικάζουν τα άλλα κόμματα, να τα τιμωρήσει και να ενισχύσει το ΚΚΕ, να οργανώσει τον αγώνα του και να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Στη συνέχεια ο Χρ. Κατσώτης σημείωσε ότι όντως το νομοσχέδιο αποτελεί τομή, αλλά για αρνητικούς λόγους, όπως για την περαιτέρω καταστολή του απεργιακού δικαιώματος και συγκεκριμένα στους εργαζόμενους στου ΟΤΑ, οι οποίοι το έχουν καταδικάσει.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...