Χρ. Κατσώτης: Το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη για να βγει ισχυρός ο λαός την επόμενη μέρα των εκλογών

Χρήστος Κατσώτης

Το δίλημμα των εκλογών είναι αν θα υπάρξει ισχυρή αντιλαϊκή κυβέρνηση και αδύναμος λαός ή αν θα δυναμώσει το ΚΚΕ για να αντιπαρατεθεί με την οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση, τόνισε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ1, το πρωί της Δευτέρας.

Όπως σημείωσε, κανονικότητα για τα άλλα κόμματα είναι τα μνημόνια, η «πράσινη» μετάβαση, το Ταμείο Ανάκαμψης και τα αντιλαϊκά του προαπαιτούμενα, όπως η κατάργηση εργασιακών, ασφαλιστικών, κοινωνικών δικαιωμάτων. Το ΚΚΕ, ξεκαθάρισε, θα δώσει τη μάχη των εκλογών για να βγει ισχυρός ο λαός την επόμενη μέρα.

Αναφερόμενος στην επικείμενη ρύθμιση της κυβέρνησης για την απαγόρευση συμμετοχής κομμάτων στις εκλογές, με αφορμή την εγκληματική Χρυσή Αυγή και τις παραφυάδες της, ο Χρ. Κατσώτης επισήμανε ότι το ΚΚΕ είναι ενάντια στη γενίκευση που επιχειρείται, που πηγάζει από την ευρωενωσιακή ταύτιση φασισμού – κομμουνισμού και την ανιστόρητη και επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων.

Σχετικά με το Μεταναστευτικό – Προσφυγικό και την επέκταση του φράχτη στον Έβρο, υπογράμμισε ότι αιτία των ροών είναι οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι και οι επεμβάσεις, η εκμετάλλευση του λαού τόσων χωρών. Ακόμα, στηλίτευσε την απαράδεκτη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας, που καταπατά τα δικαιώματα των προσφύγων και τους κρατά ομήρους στην Ελλάδα.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...