Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου: Όταν το ΚΚΕ έμπαινε μπροστά στα αντιλαϊκά μέτρα, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ψήφιζαν νόμους της ΝΔ

Όταν το ΚΚΕ έμπαινε μπροστά στα αντιλαϊκά μέτρα, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ψήφιζαν νόμους της ΝΔ, τόνισε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, μιλώντας στην «ERT News» το απόγευμα της Δευτέρας. Κάλεσε όσους σκέφτονται να ψηφίσουν το ΚΚΕ να το κάνουν πράξη σημειώνοντας πως ότι κερδίσαμε το κερδίσαμε με αγώνες και δεν μας το έδωσε καμία αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Αναφέρθηκε στους εμβληματικούς αγώνες που έγιναν στην COSCO για μέτρα προστασίας των εργατών και για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, στην «efood», στη ΛΑΡΚΟ για το δικαίωμα στη δουλειά, όπως και ο μεγάλος αγώνας που έγινε για το έγκλημα στα Τέμπη που πρέπει να δικαιωθεί και αυτό θα γίνει με ενίσχυση του ΚΚΕ. 

Σχολιάζοντας τα περί κοστολογημένων προγραμμάτων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε ότι έχουν κοστολογήσει τις ανάγκες του λαού και τις έχουν βγάλει εκτός διότι τις θεωρούν… κόστος! 

Είναι κριτήριο ψήφου υπέρ του ΚΚΕ, σημείωσε, ότι δεν θα συμμετέχει, δεν θα στηρίξει και δεν θα ανεχθεί καμία αντιλαϊκή κυβέρνηση. Επισημαίνοντας ότι κυβέρνηση μπορούν να φτιάξουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, που συμφωνούν στα βασικά, έχουν κοινό πρόγραμμα στα στρατηγικά ζητήματα. Έφερε ως πρόσφατο παράδειγμα σύμπλευσης και την ίδρυση Ιδιωτικών Πανεπιστημίων, μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ με επιχειρήματα της ΝΔ!

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...