Χρήστος Κατσώτης: Ακόμα πιο δυν​ατό ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να πολεμήσει την αντιλαϊκή λαίλαπα

Στις εκλογές της 25ης Ιούνη χρειάζεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ, σε έδρες και ποσοστό στη Βουλή, για να μπορεί να είναι δίπλα στον εργαζόμενο που κινδυνεύει να απολυθεί, τον άνθρωπο που κινδυνεύει να πλειστηριαστεί το σπίτι του, τόνισε μιλώντας στο Action 24 ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ, εκλεγμένος βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθήνας.

Όπως επισήμανε, το ΚΚΕ απευθύνεται συνολικά σε εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και βιοπαλαιστές αγρότες, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν και τους λέει ότι η κυβέρνηση θα είναι αντιλαϊκή γιατί το πρόγραμμά της είναι συγκεκριμένο: Οι δεσμεύσεις στο Ταμείο Ανάκαμψης, οι δεσμεύσεις στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ, στον πόλεμο, το επενδυτικό περιβάλλον που δεν είναι τίποτα άλλο από τη φτηνή εργατική δύναμη, «αυτή η πολιτική θα ακολουθηθεί». 

Γι’ αυτό κάλεσε τον λαό να συστρατευτεί με το ΚΚΕ, γιατί ο λαός ξέρει ότι οι κομμουνιστές οργάνωσαν την πάλη απέναντι σε όλες τις κυβερνήσεις, κάνοντας αγώνα ενάντια στην πολιτική που τσακίζει τον λαό. ΓΙ’ αυτό χρειάζεται πιο δυνατό ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να κάνει αντιπολίτευση, να πολεμήσει τα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται και είναι λαίλαπα.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...