Δ. Κουτσούμπας: Δίπλα στον αγώνα των εργατών σε «Λιπάσματα» και «Πετρέλαια» για μόνιμη και σταθερή δουλειά

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, έξω από τα δικαστήρια Καβάλας με τους εργαζόμενους της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων, των «Πετρελαίων Καβάλας»
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, έξω από τα δικαστήρια Καβάλας με τους εργαζόμενους της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων, των «Πετρελαίων Καβάλας»

Με συνθήματα και χειροκροτήματα υποδέχτηκαν τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, έξω από τα δικαστήρια Καβάλας οι εργαζόμενοι της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων, των «Πετρελαίων Καβάλας» καθώς και εργατικά σωματεία και φορείς, στο πλαίσιο συγκέντρωσης που πραγματοποιούν από το πρωί.

«Για μια ακόμα φορά είμαστε εδώ μαζί, δίπλα σας στον αγώνα για να δικαιωθούν τα δίκαια αιτήματά σας», τόνισε ο Δ. Κουτσούμπας, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους

Σημειώνεται ότι η κινητοποίηση γίνεται καθώς σήμερα στο Πρωτοδικείο εκδικάζεται η προσφυγή του Σωματείου Εργαζομένων στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ) ενάντια στις παράνομες και καταχρηστικές ομαδικές απολύσεις της εργοδοσίας, τις πρώτες ομαδικές απολύσεις στην Ελλάδα με τον νόμο Χατζηδάκη.


Την αλληλεγγύη σωματείων και εργαζομένων μετέφερε αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ

Την αλληλεγγύη δεκάδων σωματείων και ομοσπονδιών μετέφερε αντιπροσωπεία της ΕΓ του ΠΑΜΕ στη συγκέντρωση στα δικαστήρια της Καβάλας, όπου στο Πρωτοδικείο εκδικάζεται η προσφυγή του Σωματείου Εργαζομένων στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ) ενάντια στις παράνομες και καταχρηστικές ομαδικές απολύσεις της εργοδοσίας, τις πρώτες ομαδικές απολύσεις στην Ελλάδα με τον νόμο Χατζηδάκη.

Την αντιπροσωπεία της ΕΓ του ΠΑΜΕ αποτελούν οι Γιώργος Πέρρος και Βάλσαμος Συρίγος.

Στον χαιρετισμό του στη συγκέντρωση ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «είμαστε και σήμερα εδώ γιατί εμείς πιστεύουμε ότι όλα θα κριθούν στους δρόμους του αγώνα».

«Στον αγώνα η ελπίδα, όπλο μας η αλληλεγγύη», κατέληξε ο Γ. ΠέρροςΓια εμάς, για όλους τους εργαζόμενους της χώρας αυτός ο αγώνας είναι ήδη νικηφόρος, επεσήμανε ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, μιλώντας στη συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια Καβάλας. Αυτή η μεγάλη πείρα που έχει συγκεντρώσει αυτός ο αγώνας είναι παρακαταθήκη για τους επόμενους αγώνες που έχουμε να δώσουμε, υπογράμμισε.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...