Δ. Κουτσούμπας: Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μεγάλες κινητοποιήσεις

Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μεγάλες κινητοποιήσεις τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξη στο περίπτερο του «Οικονομικού Ταχυδρόμου» στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης αναφερόμενος στην ακρίβεια και στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Σημείωσε ότι αντικειμενικά η κατάσταση θα οδηγήσει σε όξυνση της δυσαρέσκειας, της οργής, θα οδηγήσει σε εξέγερση όπως συμβαίνει ήδη στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές του κόσμου. 

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία υπογράμμισε ότι η χώρα εμπλέκεται όλο και περισσότερο σε αυτή τη σύγκρουση με τις αμερικανικές βάσεις, με τα νατοϊκά στρατεύματα που εφορμούν από ελληνικό έδαφος, με την αποστολή όπλων και την επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία και αυτό σημαίνει ότι γίνεται και στόχος αντιποίνων. 

Για τα ελληνοτουρκικά τόνισε ότι η Ελλάδα σε περίπτωση αιφνιδιαστικής επίθεσης από την Τουρκία θα είναι μόνη της καθώς το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ το έχουν πει. Σημείωσε ότι έχει ήδη αποφασιστεί και δρομολογηθεί η υποχώρηση σε κυριαρχικά δικαιώματα 

Για τις υποκλοπές στο τηλεφωνικό κέντρο της ΚΕ του ΚΚΕ τόνισε πως βρισκόμαστε σε διαδικασία συγκάλυψης και με την κυβέρνηση της ΝΔ.

Σε ερώτηση για κυβερνητικές συνεργασίες σημείωσε ότι υπάρχει δυνατότητα για κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ που συμφωνούν τα κεντρικά ζητήματα της χώρας και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ δεν μπαίνει σε αυτό το κάδρο διότι βρίσκεται στην αντίπερα όχθη. 

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...