Δ. Κουτσούμπας: Κλίμα αισιοδοξίας για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης

κουτσούμπας ΚΚΕ

Στιγμές χαλάρωσης με συντρόφους, φίλους, συνεργάτες, με υποψήφιους βουλευτές του κόμματος μοιράστηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα, περιοχή του βόρειου τομέα Αθηνών όπου είναι και υποψήφιος. Παρών και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Θ. Παφίλης.

Σε κλίμα αισιοδοξίας για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος συνομιλώντας με δημοσιογράφους.

Ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για τη συμβολή τους στην εκλογική μάχη, εξέφρασε την ελπίδα του για καλά αποτελέσματα, για ένα δυνατό ΚΚΕ παρακαταθήκη για τους αγώνες, που όπως τόνισε, συνεχίζονται έτσι κι αλλιώς από Δευτέρα.

Μεταξύ των παραβρισκομένων διακρίναμε τους Γ. Μαργαρίτη, Δ. Τσακνή, Π. Θαλασσινό, Β. Κορακάκη, Μ. Ανδρουλιδάκη, Θ. Παπαδόπουλο,  Ελένη Γερασιμίδου, Αντ. Ξένο, Αγγελική ξένου, Π. Ορκόπουλο με τη σύζυγό του Νίκη Χατζίδου, μουσικός κι ενορχηστρωτής Γιάννης Παπαζαχαριάκης, Έρη Ρίτσου, Σεμίνα Διγενή, Λιάνα Κανέλλη, Ελένη Ράντου,  Β. Σερίφης και Κατερίνα Στικούδη. 

Επίσης, παραβρίσκονταν η μεσόφωνος Λύδια Αγγελοπούλου, ο τενόρος Σταμάτης Μπερής και ο ποδοσφαιριστής Νίκος Παπαδόπουλος. 

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...