Δ. Κουτσούμπας: Με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ θα είναι διαφορετικά τα πράγματα

Με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ θα είναι διαφορετικά τα πράγματα, δεν υπάρχουν Μεσσίες, μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας στο ραδιόφωνο «Lamia polis» κατά την περιοδεία του στη Φθιώτιδα.

Υπογράμμισε ότι έχει σημασία να ενισχυθεί το ΚΚΕ. Πρόσθεσε πως η  παρουσία του στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στον νόμο έχει τον συμβολισμό το Κόμμα να πάρει έδρα στη Φθιώτιδα.

Αναφερόμενος στα προβλήματα της περιοχής, σημείωσε ότι είναι άσχημη η κατάσταση του νοσοκομείου και πως πρέπει να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ έχει καταθέσει πρόταση νόμου να ενταχθεί  στα βαρέα και ανθυγιεινά το επάγγελμα των υγειονομικών και τόνισε πως δεν μπορεί να υπάρξει σύμπραξη του Δημόσιου με τον ιδιωτικό επιχειρηματικό τομέα, τα μεγαθήρια της ιδιωτικής υγείας, διότι γίνεται πάντα σε βάρος της δημόσιας υγείας.

Επίσης, αναφέρθηκε στα προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων, λέγοντας ότι είναι υψηλό το κόστος παραγωγής και χαμηλές οι τιμές με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εισόδημα. Για τη ΛΑΡΚΟ υπογράμμισε ότι είναι χρυσωρυχείο που θα μπορούσε -με όλους τους εργαζόμενους της- να στηρίζει την οικονομία της χώρας. 

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...