Δ. Κουτσούμπας: Ο εκσυγχρονισμός που αναζητά ο ελληνικός λαός και η νεολαία είναι η ικανοποίηση όλων των σύγχρονων λαϊκών αναγκών

Δημήτρης Κουτσούμπας

«Ο εκσυγχρονισμός που αναζητά ο ελληνικός λαός και η νεολαία είναι η ικανοποίηση όλων των σύγχρονων λαϊκών αναγκών και όχι ο εκσυγχρονισμός της συντεχνίας των ιδιωτικών εταιρειών, των επενδυτών, των μεγαλοεργολάβων, του κέρδους και της αρπαχτής, της ρεμούλας που υπηρέτησαν και η σημερινή κυβέρνηση και όλες οι προηγούμενες, οδηγώντας τον ελληνικό λαό στις ματωμένες ράγες του κέρδους. Καλή δύναμη σε όλους και όλες, οι απεργιακές κινητοποιήσεις σήμερα είναι πολύ μεγάλες σε όλη την Ελλάδα. Δυνατός λαός, δυνατό εργατικό – λαϊκό κίνημα, δυνατό το ΚΚΕ» τόνισε στη δήλωση του από την απεργιακή συγκέντρωση της Καβάλας, όπου βρίσκεται ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιοχή.

Στην απεργιακή συγκέντρωση έχουν πάρει τη θέση τους δεκάδες σωματεία και φορείς της Καβάλας με τα πανό τους ενώ ιδιαίτερα δυναμική ήταν η προσυγκέντρωση των φοιτητικών συλλόγων και των σχολείων της πόλης, που έφθασε στην πλατεία φωνάζοντας το σύνθημα «Κέρδη βουτηγμένα στων φοιτητών το αίμα».

Στο πανό των εργατικών σωματείων της Καβάλας αναγράφεται το σύνθημα: «Οχι άλλο αίμα για τα κέρδη των αφεντικών, μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σε όλους τους χώρους δουλειάς». 

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...