Δ. Μανωλάκου: Χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ συμπαραστάτης και διεκδικητής για το λαό, μέσα και έξω από την βουλή

Μανωλάκου ΚΚΕ

Χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ, συμπαραστάτης και διεκδικητής για το λαό, μέσα και έξω από την Βουλή, τόνισε η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Β’ Πειραιά, μιλώντας το πρωί της Κυριακής 14 Μάη σε εκπομπή του Skai tv.

Κάλεσε σε ενίσχυση του ΚΚΕ, γιατί όπως σημείωσε, σταθερές, ή μονοκομματικές ή δικομματικές κυβερνήσεις τις γνωρίσαμε, αλλά οι εργαζόμενοι δεν είδαν προκοπή και χαϊρι, αλλά είδαν μείωση των μισθών και φτώχεια. Όπως είπε, η επόμενη κυβέρνηση, όποια και να είναι, είναι δεσμευμένη απέναντι στο πρόγραμμα σταθερότητας, που σημαίνει, όπως τόνισε, μείωση μισθών, αύξηση  των πλειστηριασμών, ιδιωτικοποιήσεις κλπ.

Αναφερόμενη στο ντιμπέιτ, υπογράμμισε ότι ανέδειξε την συμφωνία των υπολοίπων κομμάτων στον τομέα της Άμυνας και των εξοπλιστικών προγραμμάτων δισεκατομμυρίων, που όμως αυτοί οι εξοπλισμοί δεν συμφέρουν την άμυνα της χώρας αλλά τις ανάγκες του ΝΑΤΟ και της εξυπηρέτησης της διεύρυνσης του πολέμου στην Ουκρανία.

Ενώ παραμένοντας στο ντιμπεϊτ, σημείωσε ότι ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ανακοίνωσε την πρωτιά της ΠΚΣ στις φοιτητικές εκλογές. Για αυτό λέμε, επεσήμανε η Δ. Μανωλάκου, η νεολαία ψηφίζει δυνατά, αγωνιστικά.

Να μπει σταυρός στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ παντού, σε οποιαδήποτε εκλογική περιφέρεια της χώρας, κάλεσε η Δ. Μανωλάκου γιατί, όπως είπε, περισσότεροι κομμουνιστές βουλευτές στην βουλή, σημαίνει μεγαλύτερο στήριγμα στους χώρους δουλειάς και στις διεκδικήσεις μέσα και έξω από το βουλή, διεκδικώντας μόνιμη και σταθερή δουλειά, ΣΣΕ, δημόσια παιδεία, κλπ. δικαιώματα.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...