Δ. Μανωλάκου: «Η αστική δημοκρατία σας δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς παρακολουθήσεις»

Η αστική δημοκρατία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς παρακολουθήσεις, καταπάτηση δικαιωμάτων σε βάρος του λαού, σημείωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου, στη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Ο λαός, τόνισε, βιώνει με όλες τις πολιτικές τα βάσανα που προκύπτουν από το ληστρικό εκμεταλλευτικό σύστημα, την ώρα που κυβέρνηση και άλλα κόμματα, δεν λένε κουβέντα στη συζήτηση για τις αιτίες των παρακολουθήσεων, της φτώχειας.

Κατήγγειλε ακόμα την απροθυμία όλων των αστικών κομμάτων να διερευνηθούν σε βάθος οι παρακολουθήσεις σε βάρος του ΚΚΕ. Όσο για το πλαίσιο των παρακολουθήσεων, η Δ. Μανωλάκου, επισήμανε ότι η μετατροπή της χώρας σε προκεχωρημένο φυλάκιο του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, διαμορφώνει το έδαφος για να αλωνίζουν μυστικές υπηρεσίες, ενώ ενισχυτικά δρα η όξυνση των ανταγωνισμών για μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Κάλεσε τον λαό να μην εμπιστευτεί κανένα από τα κόμματα που του έχουν χαντακώσει τη ζωή και να ενισχύσεί το ΚΚΕ που πρωτοστατεί στην οργάνωση του αγώνα.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...