Δ. Μανωλάκου: Ισχυρό ΚΚΕ για να δυναμώσουν οι διεκδικήσεις των εργαζομένων

«Να μην χαραμίσουν οι εργαζόμενοι την ψήφο τους στην ενίσχυση κομμάτων με αντιλαϊκές πολιτικές», τόνισε η Διαμάντω Μανωλάκου, υποψήφια βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στην ΕΡΤNews.

Αναφέρθηκε στην ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ, προκειμένου «να δυναμώσουν τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις των εργαζομένων μέσα και έξω από τη Βουλή».

Η Διαμάντω Μανωλάκου υπογράμμισε πως όποια κυβέρνηση σχηματιστεί μετά τις εκλογές, είτε με κορμό τη ΝΔ, είτε με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι αντιλαϊκή. Συμπλήρωσε πως μετά τις εκλογές μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση, καθώς όλοι τους έχουν συμπράξει στο τρίτο μνημόνιο, στην ιδιωτικοποίηση του Πειραιά, στο Ελληνικό, στον νόμο Βρούτση – Αχτσιόγλου, στους πλειστηριασμούς, στο Ταμείο Ανάπτυξης, στον στόχο της επενδυτικής βαθμίδας κ.α.

Στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση, κάλλιστα μπορεί να συμμετάσχει το Μέρα25, το οποίο «παριστάνει το αντισυστημικό, όμως δεν ανησυχεί καθόλου το σύστημα, γιατί σε μια σειρά θέσεις συμπλέει μαζί τους», όπως σημείωσε, φέρνοντας ως παράδειγμα τον στόχο της «πράσινης μετάβασης».

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...