Δ. Μανωλάκου: Ο λαός έχει τη δύναμη με το ΚΚΕ να φέρει αλλαγές

μανωλάκου κκε

Οι λαοί έχουν τη δύναμη με μπροστάρηδες του κομμουνιστές να φέρουν αλλαγές, τόνισε η Διαμάντω Μανωλάκου, υποψήφια βουλευτής στη Β’ Πειραιά, αναφερόμενη στο συμπέρασμα που προκύπτει από την επέτειο της Αντιφασιστικής Νίκης, μιλώντας σήμερα Τρίτη το πρωί στο «ACTION 24». 

Σημείωσε ότι κάθε εργαζόμενος και συνταξιούχος έχει συμφέρον να ενισχύσει το ΚΚΕ για να ενισχύσει τη φωνή του, για να διεκδικηθούν μέσα και έξω από τη Βουλή τα συμφέροντα του λαού.

Μόνο το ΚΚΕ, υπογράμμισε, μιλάει για μόνιμη και σταθερή δουλειά με αξιοπρεπή μισθό, για προστασία της λαϊκής κατοικίας. Πρόσθεσε ότι για ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ προτεραιότητα είναι το Ταμείο Ανάκαμψης που μοιράζει 70 δισ. ευρώ στους επιχειρηματικούς ομίλους με αντιλαϊκά προαπαιτούμενα. Αντίθετα ο λαός θα είναι αντιμέτωπος με 700.000 πλειστηριασμούς.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...