Δήλωση του Ν. Παπαναστάση σε τοπικά Μέσα της Χίου για την επίσκεψη του στο νησί

Δηλώσεις σε τοπικά Μέσα της Χίου έκανε ο Αντισυνταγματάρχης ε.α και βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης, ο οποίος επισκέφθηκε τα νησιά Χίο, Οινούσσες και Παναγιά.

Στις δηλώσεις του ο βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε στο λόγο της επίσκεψή του στο νησί ενώ απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την ένταση της τουρκικής προκλητικότητας αλλά και το μεταναστευτικό.

Το πρόγραμμα του βουλευτή ξεκίνησε, την Τρίτη με επίσκεψη στο Φυλάκιο της νήσου Παναγιάς και τη χώρα των Οινουσσών, ενώ αργά το απόγευμα μίλησε στο κοινοτικό κατάστημα Λαγκάδας με θέμα: «Πόλεμος, ενεργειακή φτώχεια, ακρίβεια. Υπάρχει διέξοδος από αυτή τη βαρβαρότητα;».

Ενώ, την Τετάρτη, πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, τον Λιμενάρχη, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου και την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Βορείου Αιγαίου.

Ακόμη, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου όπου συζήτησε με τον Διοικητή, το προσωπικό και την Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Χίου. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με συνάντηση με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Νωρίς το πρωί ο βουλευτής του ΚΚΕ, παραβρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων των οικισμών Καρυών, Αυγωνύμων και Αναβάτου που αντιδρούν στη δημιουργία λατομείου στις Καρυές έπειτα από 40 ολόκληρα χρόνια.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...