Δήμος Πάτρας: Η κυβέρνηση θα μας βρει απέναντι στην προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του 409 πρώην Στρατιωτικού Νοσοκομείου

409 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, Πάτρα
Φώτο Αρχείου / 409 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, Πάτρα

Πως θα βρουν απέναντί της τη Δημοτική Αρχή και τους μαζικούς λαϊκούς φορείς προειδοποιεί την κυβέρνηση η διοίκηση του Δήμου Πατρέων σχετικά με την προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του 409 πρώην Στρατιωτικού Νοσοκομείου της πόλης. 

«Παρά τις συνεχείς προσπάθειες του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, να επικοινωνήσει με τον υφυπουργό Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, προκειμένου να οριστεί συνάντηση για το θέμα του 409 πρώην Στρατιωτικού Νοσοκομείου, το οποίο η κυβέρνηση θέλει να παραδώσει σε ιδιώτες, αυτό μέχρι σήμερα έχει καταστεί αδύνατον» τονίζει ο δήμος και υπογραμμίζει πως «είναι φανερό ότι ο υφυπουργός κρύβεται, γιατί έχει δρομολογήσει τον διαγωνισμό για τις 22 Φεβρουαρίου. Με τη στάση της αυτή η κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς αποδεικνύουν ότι περιφρονούν τον πατραϊκό λαό».

Υπενθυμίζει πως έχει ενημερώσει με επιστολές τον πρωθυπουργό και τον υφυπουργό Άμυνας, ότι «η πόλη και οι φορείς της ζητούν να ακυρωθεί η δημοπρασία και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αξιοποίησης του κτιρίου για τις υγειονομικές ανάγκες της περιοχής» και ότι «η παραχώρηση του νοσοκομείου σε ιδιώτες αποτελεί εχθρική για τον λαό της Πάτρας ενέργεια και αιτία “πολέμου”», προειδοποιώντας μάλιστα την κυβέρνηση ότι «οι όποιες ενέργειές τους, αν θέλουν να έρθουν σε σύγκρουση με τις επιλογές του πατραϊκού λαού, θα φροντίσουμε να μείνουν στα χαρτιά». 

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...