ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Κάνει πρεμιέρα στις 25 Μάη το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας»

Με το αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου,το «Άρμα Θέσπιδος» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας θα οργανώσει και αυτή τη χρονιά καλοκαιρινή περιοδεία στην ευρύτερη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την ΠΕΔ ΔΕ.

Πρόκειται για ένα ερωτικό παιχνίδι παρεξηγήσεων και  ανατροπών, που συμβαίνει ανάμεσα σε τέσσερις νέους που κρύβονται στο δάσος. Ένα παιχνίδι που τα νήματά του, αριστοτεχνικά κινεί ο μεγάλος ελισαβετιανός συγγραφέας και στο οποίο εμπλέκονται ξωτικά, δαιμόνια, ο βασιλιάς, η βασίλισσα και νεαροί Αθηναίοι.

Ένα από τα πιο γνωστά και πολυδιάστατα έργα του Σαίξπηρ με αναγεννησιακά στοιχεία, θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 25 Μάη στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων της Πάτρας, στις 21:30, όπου θα παιχτεί μέχρι και τις 31 Μάη.

Συντελεστές:

Μετάφραση: Διονύσης Καψάλης. Σκηνοθεσία – διασκευή – δραματουργική επεξεργασία: Χρήστος Στρέπκος. Σκηνογραφία ενδυματολογία: Κέννυ Μακλέλλαν. Μουσική σύνθεση: Διονύσης Μπάστας. Κινησιολογία: Ειρήνη Αποστολάτου. Σχεδιασμός φωτισμών: Βασίλης Κλωτσοτήρας.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Κόκκαλης, Θοδωρής Βραχάς, Ελίνα Σταμοπούλου, Σταυρούλα Τσιάμη, Γιάννης Γιαραμαζίδης.

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10 ευρώ. Φοιτητικό, Μαθητικό, ΑΜΕΑ, Ανέργων 8 ευρώ. Καθηγητές και μαθητές του Λαϊκού Φροντιστηρίου, κέντρο κακοποιημένων γυναικών και φοιτητές θεατρικών σπουδών – Ατέλεια.

Δείτε ακόμα...