Έφη Χαλιού: Κριτήριο ψήφου για το λαό ότι το ΚΚΕ δεν ανέχεται καμία αντιλαϊκή κυβέρνηση

Ο λαός να μην ανεχτεί την αντιλαϊκή πολιτική που ετοιμάζεται να συνεχίσει η επόμενη κυβέρνηση, να κάνει κριτήριο ψήφου την κρυστάλλινη θέση του ΚΚΕ ότι δεν πρόκειται να δώσει ανοχή σε καμία αντιλαϊκή κυβέρνηση, τόνισε η Έφη Χαλιού, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στο Νότιο τομέα Αθήνας, μιλώντας στο «Action 24», το απόγευμα της Τρίτης.

Όπως σημείωσε, στελέχη των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχουν επιβεβαιώσει αυτό που όλος ο κόσμος ξέρει, ότι δηλαδή δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές, καθώς έχουν κοινό πρόγραμμα, το Ταμείο Ανάκαμψης, το υπερμνημόνιο που έχουν προσυμφωνήσει.

Στο πλαίσιο αυτού του υπερμνηνομίου έχουν ήδη φορτωθεί στον λαό πάνω από 200 προαπαιτούμενα όπως ο νόμος Χατζηδάκη, η άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας, υπογράμμισε η Έφη Χαλιού, προσθέτοντας ότι έχουν ήδη συμφωνήσει ότι για την εκταμίευση των νέων δόσεων ο λαός πρέπει να υποστεί κι άλλα, όπως η ιδιωτικοποίηση του νερού και οι 700 χιλιάδες πλειστηριασμούς.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ακόμα ότι σήμερα πανηγυρίζουν οι μεγάλες εταιρείες για τα κέρδη τους στο χρηματιστήριο και την ίδια ώρα 4 στα 10 νοικοκυριά δεν μπορούν να αγοράσουν κρέας δεύτερη φορά τη βδομάδα, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Σχετικά με τις υποσχέσεις των άλλων κομμάτων, επισήμανε ότι αν ήθελαν να ζήσει ο λαός καλύτερα θα είχαν ψηφίσει τις τροπολογίες του ΚΚΕ για την ουσιαστική αύξηση των μισθών και την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...