Έφτασαν στην 112 Πτέρυγα Μάχης οι πρώτοι Αμερικανοί

Αμερικανικό μεταγωγικό αεροσκάφος πριν την προσγείωση στην 110 ΠΜ στη Λάρισα
Αμερικανικό μεταγωγικό αεροσκάφος / Πηγή: Eurokinissi

Ακόμα πιο ενεργά εμπλέκεται η χώρα μας στο έγκλημα κατά του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ αλλά και στις φλόγες που έχουν ανάψει στην Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Hellas journal», Αμερικανοί επιτελείς από το στρατηγείο των δυνάμεων των ΗΠΑ που έχουν έδρα την Ευρώπη και συγκεκριμένα την Γερμανία, βρίσκονται ήδη στο έδαφος της Αττικής και συγκεκριμένα στην 112 Πτέρυγα Μάχης, προκειμένου να τη μετατρέψουν σε ορμητήριο θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ταξίδι τους ξεκίνησε από το Ραμστάιν της Γερμανίας με στρατιωτικό αεροσκάφος που προσγειώθηκε στον ολοκαίνουριο διάδρομο τροχοδρόμησης της αεροπορικής στρατιωτικής βάσης της Ελευσίνας.

Πρόκειται για τα στελέχη που θα συνεργαστούν με τους επιτελείς της 112 Πτέρυγας Μάχης και θα προετοιμάσουν – συντονίσουν την υποδοχή των μεταφορικών αεροσκαφών των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ θα μεριμνήσουν και για τη διαμονή των πληρωμάτων.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, από το απόγευμα της Κυριακής πρόκειται να ξεκινήσουν οι αφίξεις μεταφορικών αεροσκαφών, υλικών και προσωπικού των Αμερικανών.

Κατά το δημοσίευμα, τις επόμενες ημέρες θεωρείται βέβαιο ότι αμερικανικά C-130J, αλλά και C-17, αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας, ηλεκτρονικού πολέμου και συλλογής πληροφοριών, θα μετασταθμεύσουν στην Ελευσίνα.

«Ανάμεσα στις δυνάμεις που θα μετακινηθούν μήπως θα είναι και μονάδες όπως τμήματα ειδικών επιχειρήσεων ή και marines (πεζοναύτες) που ετοιμάζονται για ένα ενδεχόμενο βήμα των ΗΠΑ;», τίθεται ως ερώτημα από το δημοσίευμα.

Μετά την αποστολή των φρεγατών στην Ανατολική Μεσόγειο και την ενεργοποίηση της βάσης της Σούδας, τώρα η κυβέρνηση είναι έτοιμη και για το επόμενο βήμα και συγκεκριμένα να δώσει και την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, όπου αναμένεται οι Αμερικανοί να μετασταθμεύσουν δεκάδες αεροσκάφη τους, υποστηρικτικά μεταγωγικά, ιπτάμενα τάνκερ, ένα πραγματικό ορμητήριο πολέμου για τη Μέση Ανατολή. Αυτό καθώς την ίδια ώρα η βάση της Σούδας φέρεται να έχει «φρακάρει» από τον συνωστισμό μεταγωγικών, κατασκοπευτικών και άλλων αεροπλάνων και στο αεροπορικό σκέλος της βάσης.

Δείτε ακόμα...