Εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών

Πλωτά Λιμενικού - Ακτοφυλακής
Φώτο Αρχείου / Πλωτά Λιμενικού – Ακτοφυλακής από τελετή παράδοσης νέων πλωτών το 1999 / Πηγή: Eurokinissi

Ανακοίνωση εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα σχετικά με την προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι συμπληρώνουν ηλεκτρονικά αίτηση – υπεύθυνη δήλωση σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται στην προκήρυξη,με χρήση ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 11/05/2020 έως και την Κυριακή 24/05/2020.

Ακολούθως, πρέπει να εκτυπώσουν, να υπογράψουν την εν λόγω δήλωση και αφού θεωρηθεί από αρμόδια αρχή για το γνήσιο της υπογραφής να την υποβάλλουν ταχυδρομικά. Η αποστολή γίνεται με συστημένη αλληλογραφία, μαζί με πλήρη δικαιολογητικά, τις ημερομηνίες από τη Δευτέρα 11/05/2020 έως και την Δευτέρα 25/05/2020,στην Επιτροπή παραλαβής και ελέγχου δικαιολογητικών του διαγωνισμού στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής /Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Ακτή Βασιλειάδη – Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς, Τ.Κ. 18510).

Συστήνεται στους υποψήφιους να αποστείλουν την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωσή τους με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά, κατά το δυνατόν νωρίτερα, προς διασφάλιση της ταχύτερης λήψης τους και κατ’ επέκταση της ταχύτερης ολοκλήρωσης της διαδικασίας ελέγχου αυτών. Ως προς την λήψη, σημειώνεται ότι αυτή δύναται να διαπιστώνεται και από τους ίδιους χρησιμοποιώντας τον κωδικό αριθμό παρακολούθησης αποστολής συστημένου (tracking code) που παρέχεται από το ταχυδρομείο (Δημόσιο ή Ιδιωτικό).

Μπορείτε να δείτε την προκήρυξη εδώ.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...