ΕΛΚ: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Μεταφορών

Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, Κρήτη
Φώτο Αρχείου / Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, Κρήτη / Πηγή: ekriti.gr

Με τον Υφυπουργό Μεταφορών Γ. Κεφαλογιάννη συναντήθηκε η Ένωση Λιμενικών Κρήτης (ΕΛΚ) το Σάββατο 24/7/21. Στη συνάντηση τονίστηκε, μεταξύ άλλων, ιδιαίτερα το σοβαρό πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Κρήτης και το θέμα των μεταθέσεων των στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Ακολουθεί το Δελτίο τύπου της ΕΛΚ.

Ένωση Λιμενικών Κρήτης (Μέλος της ΠΟΛ)
Ένωση Λιμενικών Κρήτης (Μέλος της ΠΟΛ)

Ένωση Λιμενικών Κρήτης : Συνάντηση με Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Α. Κεφαλογιάννη

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Λιμενικών Κρήτης (Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών),  αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα και Πρόεδρο της,  συναντήθηκαν το Σάββατο 24-07-21 με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Α. Κεφαλογιάννη , Βουλευτή Ν.Δ. Νομού Ρεθύμνου.

Κατά την συζήτηση παρουσιάσθηκε η δημιουργία της ένωσης μας και οι λόγοι για τους οποίους μας οδήγησαν σε αυτό. Τέθηκαν από την πλευρά της ένωσης μας ζητήματα που αφορούν το προσωπικό που Υπηρετεί στις Λιμενικές Αρχές Κρήτης με κυρίαρχο θέμα το Π.Δ. μεταθέσεων, την Υποστελέχωση που παρουσιάζεται σε συγκεκριμένες Λιμενικές Αρχές και την ανάγκη αύξησης των οργανικών θέσεων σε μια ρεαλιστική βάση.

Ο κ. Γιάννης Α. Κεφαλογιάννης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα που του θέσαμε,  δεσμεύτηκε να ενημερωθεί σχετικά και να συναντηθεί εκ νέου με την Ένωση μας καθώς επίσης δήλωσε ότι θα είναι αρωγός, στην προσπάθεια της ένωσης μας, στην ανάδειξη και της επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...