Την επίθεση των ΜΑΤ στους εργαζόμενους του δημοσίου για το ανθυγιεινό επίδομα κατήγγειλε η Λιάνα Κανέλλη βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, το πρωί της Παρασκευής, σχολιάζοντας τις τρέχουσες εξελίξεις.
Επισήμανε ότι η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης εκφράζεται σε όλα τα επίπεδα, ενώ είναι κοροϊδία να λέει πως θα δώσει αυξήσεις – ψίχουλα στον κατώτερο μισθό και την ίδια ώρα κόβει κλάδους από τα ΒΑΕ.
Αναφέρθηκε στην κυβερνητική απόφαση για κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ με τις 1.200 απολύσεις και το ξεσπίτωμα των 300 οικογενειών καθώς και στην πρόταση νόμου του ΚΚΕ για την επιχείρηση, που αποτελεί στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη του τόπου
Αναφέρθηκε ακόμα στο ρόλο του ΝΑΤΟ στις εξελίξεις στην Ουκρανία αλλά και τις ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης που στηρίζει με κάθε μέσο τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.