Επανεκκίνηση διαδικασιών Προκήρυξης Διαγωνισμού Κατάταξης Δοκίμων Λιμενοφυλάκων

Ορκομωσία Σημαιοφόρων Λιμενικού σώματος
Φώτο Αρχείου / Πηγή: Eurokinissi

Όπως ανακοινώθηκε από στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής οι υποψήφιοι/ες του Διαγωνισμού Κατάταξης Δοκίμων Λιμενοφυλάκων που περιλαμβάνονται στον προαναφερόμενο Πίνακα, πρέπει να παρουσιασθούν για υψομέτρηση, στη Σχολή Λιμενοφυλάκων  (ΤΕΡΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΙΔΟΥ, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ), κατά τις ημέρες και ώρες που ορίζονται στον πίνακα.

Τονίζεται επίσης ότι οι υποψήφιοι/ες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα πρέπει κατά την παρουσίασή τους για Υψομέτρηση να φέρουν το Δελτίο Ταυτότητάς τους. Επιπροσθέτως, θα πρέπει να προσέρχονται φέροντας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ προστατευτική ΜΑΣΚΑ και ακολουθώντας όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης και πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του νέου κορωνοϊού COVID-19 (Υγιεινή των χεριών, τήρηση αποστάσεων, κ.λπ.).

Τέλος, οι υποψήφιοι/ες που θα διαπιστωθεί από την αρμόδια Επιτροπή ότι διαθέτουν το ελάχιστο απαιτούμενο ύψος σύμφωνα με την οικεία Προκήρυξη του διαγωνισμού, θα συνεχίσουν στην επόμενη διαδικασία των Υγειονομικών εξετάσεων και παραπομπής στην Α.Ν.Υ.Ε., που προγραμματίζεται να διεξαχθούν εντός του δεύτερου 15νθημέρου μηνός Ιουνίου τρέχοντος έτους. Συναφώς, υπενθυμίζεται ότι, οι υποψήφιοι/ες έχουν την υποχρέωση να προσκομίσουν όλες τις προβλεπόμενες από την Προκήρυξη εργαστηριακές Εξετάσεις- Γνωματεύσεις, οι οποίες θα πρέπει να έχουν γίνει εντός τριμήνου προ της ημερομηνίας παρουσιάσεώς τους για Υγειονομικές Εξετάσεις.

Πηγή: hcg.gr

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...