Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΚΚΕ στην πρεσβεία της Παλαιστίνης

Παλαιστίνια

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με τους Γιώργο Μαρίνο μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος και τον Ηλία Ναζίρ, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, επισκέφτηκε την Πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον κ. Αμπντάλα Αμπντάλα, Πρόεδρο της Πολιτικής Επιτροπής του Παλαιστινιακού Νομοθετικού Συμβουλίου, Αναπληρωτή Επίτροπο της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της ΦΑΤΑΧ.

Στην Παλαιστινιακή αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο Γιούσεφ Ντόρχομ, Επιτετραμμένος της Πρεσβείας της Παλαιστίνης και συνεργάτες του κ. Αμπντάλα Αμπντάλα.

Ο κ. Αμπντάλα Αμπντάλα ευχαρίστησε το ΚΚΕ για τη σταθερή στήριξη στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού και ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις και την κλιμάκωση της επίθεσης του Ισραηλινού κράτους κατά των Παλαιστινίων.

Ο Γιώργος Μαρίνος, καταδίκασε την Ισραηλινή κατοχή και τις επιθέσεις των κατοχικών δυνάμεων που έχουν ως αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, αυτές τις μέρες. Εξέφρασε την αμέριστη αλληλεγγύη του ΚΚΕ στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό, για τον τερματισμό της κατοχής, την δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού Κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967, την απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...