Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Ακαδημία πραγματοποίησε το ΚΚΕ

Τελετή ορκωμοσίας στην Πυροσβεστική Ακαδημία και η απονομή πτυχίων στους νέους Ανθυποπυραγούς της 46ης εκπαιδευτικής σειράς
(Φωτό αρχείου) – Τελετή ορκωμοσίας στην Πυροσβεστική Ακαδημία και η απονομή πτυχίων στους νέους Ανθυποπυραγούς της 46ης εκπαιδευτικής σειράς / Πηγή: Eurokinissi

Συνεχίστηκαν την Τετάρτη 11 Γενάρη οι επισκέψεις του ΚΚΕ σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες καθώς και την Πυροσβεστική Ακαδημία που επισκέφθηκε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.

Στη συνάντηση με το προσωπικό και τους σπουδαστές στην Πυροσβεστική Ακαδημία ο Θανάσης Παφίλης, ανέλυσε τις πολιτικές εξελίξεις, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες καθώς και τις θέσεις τους ΚΚΕ για την πυροπροστασία και τα γενικότερα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, αντάλλαξε ευχές με τους σπουδαστές και του Πυροσβέστες για τη νέα χρονιά.

Ακόμη ο Xρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, επισκέφθηκε τον 7ο και 8ο Π.Σ Αθηνών. Επίσης επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στον Π.Υ Λαυρίου από τον Βάλσαμο Συρίγο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Π.Σ Λάρισας από τον Τάσο Tσιαπλέ, μέλος της Ε.Π Θεσσαλίας του ΚΚΕ,

Συζήτησαν με τους πυροσβέστες για τις πολιτικές εξελίξεις τις θέσεις του ΚΚΕ και τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Έγινε αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες που είναι αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής που έφερε την κατάργηση του 8ωρου, τη μείωση των μισθών με τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους, τη μετατροπή της υπερεργασίας σε ρεπό (που πολλά έχουν μείνει ως χρωστούμενα), την ακρίβεια στα προϊόντα πρώτης ανάγκης, την ενεργειακή φτώχεια κλπ.

“Είναι απαράδεκτο, το 2023 να φοβόμαστε να ανοίξουμε το φως, το καλοριφέρ, να χάνουμε τα σπίτια μας για τη διασφάλιση της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Για αύριο Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί να επισκεφθούν κλιμάκια του ΚΚΕ τις παρακάτω Πυροσβεστικές Υπηρεσίες: 5ο Π.Σ Αθηνών (Καλλιθέα), 6ο Π.Σ Αθηνών (Μενίδι), Π.Υ Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ιάσμου, Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σαπών, Π.Υ Κομοτηνής, Π.Σ. Ελασσάνας.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...