Επίσκεψη του ΚΚΕ σε ΑΤ, ΠΥ και Λιμενικό στην Πελοπόννησο

Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας
Φώτο Αρχείου / Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας στις 29/5/2020

Αστυνομικά Τμήματα και Πυροσβεστικούς Σταθμούς επισκέπτεται αυτές τις μέρες το ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα.

Το ΚΚΕ με την ανακοίνωση κάλεσμα της ΚΕ απευθύνεται και στους ένστολους Αστυνομικούς και Πυροσβέστες:

  • Για την προστασία της ζωής και της υγείας του λαού.
  • Για την υπεράσπιση των εργατικών – λαϊκών δικαιωμάτων, για να καταργηθούν οι αντεργατικές διατάξεις των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, να μη μείνει κανένας εργαζόμενος χωρίς αξιοπρεπές εισόδημα.
  • Για την υπεράσπιση των λαϊκών ελευθεριών ενάντια στην κρατική καταστολή και τις απαγορεύσεις, ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία.
  • Για να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τη συμμετοχή της χώρας μας στα σχέδια των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ. Καμία αλλαγή διεθνών συνθηκών, καμία συμμετοχή στα παζάρια συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου υπό «ευρωΝΑΤΟική εποπτεία». Τα σύνορα, τα κυριαρχικά δικαιώματα, την εδαφική ακεραιότητα της χώρας δεν μπορούν να τα εγγυηθούν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ, τα παζάρια και οι συμφωνίες των αστικών τάξεων και κυβερνήσεων.

Ακολουθεί το πρόγραμμα περιοδειών στην Πελοπόννησο:

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας (Ελένη Βαλιώτη, μέλος Τ.Ε. Λακωνίας του ΚΚΕ), στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας (Βασίλης Μπαβέλας, μέλος Τ.Ε. Λακωνίας του ΚΚΕ), στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης (Ελένη Βαλιώτη, μέλος Τ.Ε. Λακωνίας του ΚΚΕ), στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου (Βασίλης Μπαβέλας, μέλος Τ.Ε. Λακωνίας του ΚΚΕ), στο Αστυνομικό Τμήμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου.

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου (Τζέκου Βιββή, δημοτική σύμβουλος Κορινθίων με τη Λαϊκή Συπείρωση).

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Λιμεναρχείο Καλαμάτας (Σμυρνής Αργύρης, Πλοίαρχος Λ.Σ. ε.α).

Δείτε ακόμα...