Επίσκεψη του ΚΚΕ σε πυροσβεστικές υπηρεσίες

Επίσκεψη του βουλευτή του ΚΚΕ, Χρήστου Κατσώτη στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό
Επίσκεψη του βουλευτή του ΚΚΕ, Χρήστου Κατσώτη στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό

Επίσκεψη πυροσβεστικές υπηρεσίες πραγματοποίησαν βουλευτές και στελέχη του ΚΚΕ και συγκεκριμένα στο 1ο Π.Σ Αθηνών (κέντρο) ο βουλευτής Xρήστος Κατσώτης, στο 1ο Π.Σ Πειραιά η βουλευτής Διαμάντω Μανωλάκου, στο Π.Σ 110 Πτέρυγα Μάχης ο βουλευτής Γιώργος Λαμπρουλής στην Π.Υ Κορωπίου ο Β. Συρίγος και στην Π.Υ Τρικάλων – Πυλης ο Α. Νταούλας.

Συζήτησαν με τους πυροσβέστες για τις πολιτικές εξελίξεις τις θέσεις του ΚΚΕ και τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Τα στελέχη του κόμματος αναφέρθηκαν στις δεκάδες ερωτήσεις του κόμματος για τα προβλήματα των πυροσβεστών και τις απαντήσεις της Κυβέρνησης που σταθερά αδιαφορεί και δεν δίνει λύσεις.

Οι πυροσβέστες από τη μεριά τους αναφέρθηκαν στην ακρίβεια και τους χαμηλούς μισθούς που δεν μπορούν να ανταποκριθούν σήμερα. Ανέδειξαν τα τεράστια προβλήματα σε υλικοτεχνική υποδομή και προσωπικό στο Πυροσβεστικό Σώμα. Αναφέρθηκαν στην κατάσταση κτηριακών εγκαταστάσεων που είναι παμπάλαιας κατασκευής,

Τα στελέχη του κόμματος ανέφεραν ότι όλα αυτά τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι αποτέλεσμα των αντιλαϊκών πολιτικών που εφαρμόζουν όλες διαδοχικά οι κυβερνήσεις, τόσο τη σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και όλων των προηγούμενων, που βάζουν τις φυσικές καταστροφές και γενικά την πολιτική προστασία στο ζύγι του κόστους – οφέλους.

Αύριο Τρίτη 10 Γενάρη έχουν προγραμματιστεί να επισκεφθούν κλιμάκια του ΚΚΕ τις παρακάτω Πυροσβεστικές Υπηρεσίες: 10ος Π.Σ Αθηνών (περιστέρι), 3ος Πειραιά (Κερατσίνι), Π.Υ Χανίων, Π.Σ. Μουζάκι Καρδίτσας, Π.Σ. Βόλου,Π.Σ. Βιομηχανικής περιοχής Βόλου, Π.Σ. (ΕΜΑΚ) Βιομηχανικής περιοχής Λάρισας Π.Σ. Ελασσόνας.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...