Επίσκεψη του Ν. Παπαναστάση στο Λιμεναρχείο Καλαμάτας

Συνάντηση του Παπαναστάση με Λιμενικούς- Καλαμάτα

Σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουνίου, και αύριο, Πέμπτη 25 Ιουνίου, πραγματοποιείται η επίσκεψη του Βουλευτή του ΚΚΕ και Αντισυνταγματάρχη (ΕΔ) ε.α. , Νίκου Παπαναστάση, στη Μεσσηνία.

Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγο ολοκληρώθηκε η περιοδεία στο Λιμεναρχείο της Καλαμάτας με τη συνάντηση του Ν. Παπαναστάση με τον Κεντρικό Λιμενάρχη της Καλαμάτας, Νίκολαο Γιαννουλάτο Αντιπλοίαρχο Λ.Σ.

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής του ΚΚΕ συναντήθηκε με το Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νοτίου Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα όπως το Νομικό Πλαίσιο Μεταθέσεων καθώς και διάφορα άλλα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Λιμενικοί και οι οικογένειές τους όπως αυτό της συνυπηρέτησης εργαζομένων συζύγων.

Ιδιαίτερη σημασία στη συζήτηση δόθηκε για την απεμπλοκή του λιμενικού προσωπικού από το στρατιωτικό ποινικό κώδικα, αλλά και για τις ανάγκες που υπάρχουν για την εξειδίκευση της εκπαίδευσης του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος και της συνεχούς επιμόρφωσης τους. Τέλος θίχτηκε το ζήτημα της υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης.


Η συνέχεια του προγράμματος της επίσκεψης έχει ως εξής:

Για σήμερα:

  • Στις 11.30 π.μ. περιοδεία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και συνάντηση με το ΔΣ της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Μεσσηνίας.
  • Στις 1.30 μ.μ. περιοδεία στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και συνάντηση με το ΔΣ της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας.
  • Στις 5.30 μ.μ. συνάντηση με το ΔΣ Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Καλαμάτας.
  • Στις 6.30 μ.μ. συνάντηση με το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στο «Άσυλο Απόρων Ανιάτων – Η στέγη της Εκκλησίας».
  • Στις 8.30 μ.μ. συνάντηση με το ΔΣ τον Αγροτικό Σύλλογο Μεσσήνης.

Πέμπτη 25 Ιουνίου:

  • Το πρωί με το Διοικητή της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος (120 ΠΕΑ)
Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...