Επιστολή διαμαρτυρίας από στρατευμένο για την παρουσία Αμερικανών στρατιωτών στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Απόβαση του Αμερικανικού Στρατού στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης 17/7/2020
Φώτο Αρχείου / Απόβαση του Αμερικανικού Στρατού στο λιμάνι του Αμβούργου για την Νατοϊκή άσκηση Atlantic Resolve 2020 / Πηγή: usarmy

Σχετικά με την άσκηση «Defender Europe 2021» εκφράζω μαζί με εκατοντάδες ακόμα νέους στρατευμένους την αντίθεσή μου στα σχέδια των αμερικανονατοϊκών που μετατρέπουν την περιοχή της Αλεξανδρούπολης σε φονικό στρατιωτικό ορμητήριο κατά άλλων λαών αλλά και ταυτόχρονα στοχοποιούν και τον Ελληνικό λαό από τις αντίπαλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ

Η Ελλάδα γίνεται για άλλη μια φορά, με ευθύνη των αστικών κομμάτων, το πιόνι στην σκακιέρα των ΝΑΤΟικών σχεδιασμών που εμπλέκουν τον ελληνικό λαό βαθύτερα στις συγκρούσεις μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.

Είναι τραγική ειρωνεία το ότι λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω μπορεί κανείς να δει στο ΚΥΤ Φυλακίου τα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων τα οποία είναι εγκλωβισμένα σε απαράδεκτες δομές παρά την θέλησή τους. Αυτή είναι η Ειρήνη που θέλει ο δολοφονικός οργανισμός του ΝΑΤΟ.

Ο λαός της περιοχής δεν πρέπει να περιμένει κανένα οικονομικό όφελος από τέτοιου είδους ασκήσεις. Τα κέρδη που θα αποκομίσει ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης δεν αντιστοιχούν σε καμιά περίπτωση σε βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων του κλάδου, σε σταθερή  δουλειά με δικαιώματα. Αντίθετα η ιδιωτικοποίηση του λιμανιού που προωθείται θα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Κανένας Έλληνας φαντάρος να μη χρησιμοποιηθεί για τη διευκόλυνση των ΑμερικανοΝΑΤΟικών φονιάδων.

Οι νέοι στρατευμένοι που αγωνιούμε για το μέλλον μας και το μέλλον του λαού της πατρίδας μας δεν πρέπει να γίνουμε υποχείρια σε τέτοιου είδους δολοφονικούς σχεδιασμούς. 

KILLERS GO HOME

Στρατιώτης από μονάδα στη Δράμα

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...